Industriële tafels

 

Bij ons kunt u prachtige eettafels kopen tegen een scherpe prijs die heel mooi staan in een landelijk of industrieel interieur. Daarbij kunt u kiezen tussen stoere boomstamtafels of de strakkere tafels met een gelamineerd HPL blad.

De boomstamtafels zijn voorzien van een massief eiken blad die een rustiek en doorleefd karakter hebben.

Wanneer u liever een strakkere tafel heeft met en glad oppervlak kunt u het beste voor de tafels kiezen met een gelamineerd HPL blad. Naast de gladdere afwerking zijn HPL bladen ook nog eens erg duurzaam.

Alle tafels zijn voorzien van onze eigen tafelpoten. Bij de gietijzeren tafelpoten kunt u ook nog de kleur van de poten bepalen.

Afmetingen

De tafels zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Per tafel kunt u bekijken in welke afmeting het blad leverbaar is.

Montage

U dient zelf de tafelpoten onder de tafel te monteren. Dit is heel eenvoudig! Lees voor een duidelijke uitleg ons blog hierover. Tijdens het samenstellen van uw tafel kunt u kiezen om een montageset te kopen.

Verzending

Het tafelblad en het onderstel worden apart van elkaar bij u thuis geleverd. Wij doen er alles aan om het vervoer van het blad en de tafelpoten op elkaar af te stemmen, zodat u de tafel zo snel mogelijk na ontvangst kunt monteren. De verzendkosten zullen tijdens het afrekenen automatisch berekend worden.