Gietijzeren tafelpoten

Deze unieke machine poten hebben een prachtige oude en industriële look. Originele machine poten worden helaas steeds zeldzamer en zijn zeer prijzig. We laten daarom deze gietijzeren tafelpoten gieten in een gieterij.
Hier worden de poten voorzien van een speciale coating zodat ze dezelfde oude look hebben als originele machinepoten.

Diverse modellen

De modellen Brooklyn en Detroit zijn ideaal voor tafels. De modellen New Orleans en New York zijn ideaal voor bankjes, maar ook voor salon- en bijzettafels.

Kleuren

Deze machinepoten kunnen we in diverse kleuren leveren:

– Onbehandeld: zoals ze van de gieterij komen, grijzige oude look (zie foto’s van product)
– Zwart
– Antraciet
– Groen
– Roest: de tafelpoten worden een tijdje in vochtige weersomstandigheden gelegd waardoor er een vintage roestlook ontstaat.
– Blank: de poten worden voorzien van een (lichtgrijze) primer. U kunt de poten ook dan zelf in de gewenste kleur verven.

Nu korting op alle tafelpoten in de kleur zwart!

Bij de kleuren onbehandeld en zwart is de levertijd 2-3 dagen. Bij de overige kleuren is de levertijd ruim een week afhankelijk van de voorraad.

Stalen tafelpoten

Zelf monteren

U kunt deze poten zelf monteren onder bijvoorbeeld een bankje of tafelblad. Er zitten aan de bovenkant 4 gaten waar de poot op het tafelblad bevestigd kan worden. U kunt op onze accessoires pagina een montageset bestellen die bestaat uit houtdraadbouten en ringen.

Kies de juiste lengte zodat ze niet door het tafelblad heen gaan. Boor de gaten voor en draai vervolgens de bouten goed aan.